NAR U KOZMETICI

 

Nar je vrlo popularan i koristan prirodni sastojak u kozmetici. Kao što ima mnogo pozitivnih učinaka na naše tijelo kada se konzumira, isto tako ima mnogo pozitivnih učinaka kada ga dodamo u njegu kože. I to se odnosi i na lice i na tijelo.

 

Pozitivni učinci nara

 

Nar u prirodnoj kozmetici hrani, omekšava i štiti kožu. Budući da sadrži prirodne hvatače slobodnih radikala, također štiti kožu od oksidativnog stresa. Osim toga, osigurava dobru hidrataciju kože i štiti je od znakova starenja.

 

Zašto odabrati kozmetiku s narom?

 

Kozmetika od nara idealna je i za zreliju kožu jer štiti kožu od znakova starenja. Osim toga, pogodan je za sve koji žele regenerirati kožu jer ova vrsta kozmetike također potiče kožu na obnavljanje.

 

Ne zaboravimo tijelo

 

Osim lica, važno je pomoći i koži na tijelu da se obnovi. Zato je regenerativni losion ili regenerativno ulje s narom naš idealan suputnik kroz jesen i zimu jer pomaže koži da pronađe ravnotežu i obnovi se nakon ljeta.

 

U našoj trgovini dostupni su Weleda proizvodi s narom – za lice i tijelo .

 

Želimo Vam uspješnu regeneraciju i njegu,

Natura kozmetika

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala